NOI CREDEM IN SCHIMBARE

Ne intreabă lumea cui ne adresăm. Răspunsul creează literatură socio-politică… Ne adresăm antreprenorilor și liberalilor practicanți, această din urmă noțiune fiind lansată în premieră de către o formațiune politică din Romania sau de oriunde altundeva. Ne mai adresăm antreprenorilor sociali, adică celor care administrează fonduri publice. Și această noțiune a fost consacrată de către noi. De ce vă spunem asta? Păi, antreprenori fiind, cei mai mulți dintre noi, suntem atenți la “drepturile de autor”. Deformație profesională…

Că veni vorba de preocupare față de domeniul socio-politic trebuie să spunem că tot noi am identificat apariția stângii-corporatiste și a proletarilor corporatiști. Din ce in ce mai multe persoane publice vor folosi această nouă terminologie pentru a identifica grupuri sociale și preocupări. Dacă asta ajută societatea, nu vom ezita să le dezvaluim si alte lucruri la care ne-am gândit. Pentru că asta facem: gândim. După, dar imediat după, acționăm. Acum, după ce ati aflat toate astea, mai e cineva care nu știe cui ne adresăm?

Vremurile ne arată că e mai multă nevoie ca niciodată de o nouă clasă politică.

Catalin Beciu • Presedinte Partidul Neoliberal

LIBERALISM

Suntem liberali practicanți, această din urmă noțiune fiind lansată în premieră de către o formațiune politică din Romania sau de oriunde altundeva.

RESPECT

Suntem partidul care ii respectă pe toți cei care au puterea de a-și face planuri de viitor, atat pentru ei cât și pentru alții și de a le pune în practică.

OAMENI CU BUNA REPUTATIE

Grupare formata din oameni cu principii, cu o buna reputatie, cel mai important este sa fi respectabil.

ANTREPRENORIAT

Ne adresăm antreprenorilor și angajaților lor, dar și antreprenorilor sociali, administratori de fonduri publice. Și această noțiune a fost consacrată de către noi. Antreprenori fiind, cei mai mulți dintre noi, suntem atenți la „drepturile de autor”.

SUSTINE O ROMANIE MAI BUNA

Romania are nevoie de sustinere, e timpul sa luam atitudine.

ADEZIUNE
DONEAZA